Søg i denne blog

onsdag den 3. september 2014

Efterårsønsker!

Wishes for autumn
Så skete det. Der kom efterårsvarer og jeg kunne ikke holde mig i skindet mere.. Så her kommer et af de indlæg der handler om min anden store passion ud over mad og bagning, nemlig shopping, tøj og mode!
Nu har vi passeret 1. september og så er det i mit hoved efterår. Det lader dog heldigvis til at det danske vejr har tænkt sig at det skal være sommer lidt endnu - det vil jeg bestemt ikke indgive nogen protester imod :) Der har været fuld knald på med skolestart på kandidaten og vi har undervisning nærmest hele tiden. Her til eftermiddag fandt jeg dog lidt tid til at lave en lille ønskeliste med billeder, af nogle af de ting jeg ville ønske jeg havde råd til at spæde min sparsomme efterårsgarderobe op med. Jeg er helt vild med den rosa frakke, og jeg har prøvede en lignende fra Envii som bare var SÅ flot. Og kjolen med de grønne blade synes jeg er helt fantastisk og ville gøre sig stjerne godt med et par sorte nylonstrømper, sorte høje stiletter, løst hår og en masse guldsmykker. Åh ha. Men jeg må desværre nok erkende, at det jeg mangler allermest er støvler! Mine grå yndlingsstøvler fra Samsøe gav op sidste forår og jeg tror ikke at de kan reddes en 3. gang. Så jeg må se om jeg kan få sparet sammen til et nyt par af slagsen. Tror dog de skal være sorte den her gang, for det holder bare altid og ser ikke så hurtigt slidt og beskidt ud. Jeg synes bare altid det er så svært at finde et par støvler jeg er villig til at investere omkring 1000 kr i som jeg samtidig synes er flotte, for åh hvor kunne man få mange fine kjoler og toppe for 100kr.... Men her må jeg lige tvinge mig selv til at tænke kvalitet frem for kvantitet. Og huske på at kjolerne jo heller ikke er flotte med grimme sko til.. Jeg synes dog disse sorte støvler fra lipsy.co.uk er virkelig fine med gulddetaljen bagpå og 800kr for dem er vel okay? Det må lige overvejes grundigt.
Jeg har mine evige gengangere på parfumehylden, Chloe og Chanel Mademoiselle. Så plejer jeg at supplere med en ekstra fra tid til anden og jeg er ret vild med Marc Jacobs dufte og så kommer de altid i de fineste flakoner! :) Jeg tænker at denne efterårsversion af Daisy kunne være fin og lækker at have stående.. Ja, der er rigeligt med ønsker, men desværre ikke så mange penge. Suk, hvis man dog bare havde 10.000 hvert kvartal kun til shopping. Penge der bare helt automatisk gik ind på ens konto... Well, må jeg nok vente med indtil jeg bliver rig overlæge engang om..... 20-25 år... :) God onsdag aften derude!
P.S: Jeg tænker stadig på madpakker men er ikke kommet frem til noget konstruktivt endnu. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar