Jeg havde egentlig lidt glemt den, for det er en jeg begyndte at lave for mange år siden, efter inspiration fra et eller andet ligegyldigt dameblad. Men nu var det ligesom sidst på måneden og vi havde en forfærdelig masse rødbeder og æbler der skulle bruges. Så må man jo tvinge sig selv til at huske gamle opskrifter og det var et meget glædeligt gensyn må jeg sige.
Det synes jeg I skulle have del i :) Vi spise det med en god hakkebøf, toppet med lidt gedeosterest fra køleren.
Here it goes:
Tilbehør til ca. 4 personer (ca. 10 min)
- 2 store rødbeder
- 1 syrligt æble
- 1 rødløg
- Feta ost (mængden er afhængig af hvor pjattet du er med feta - mig, jeg elsker det!)
- 2 håndfulde solsikkekerner
- 3 spsk rapsolie
- 1 spsk eddike
- 1 tsk honning
- salt og peber
Tænd for en pande på max varme.
Medens pladen varmer, skæres rødbeder og æbler i mundrette tern, og rødløget i halve ringe. Bland det hele sammen med fetaosten.
Hæld solsikkekernerne på panden og hold godt øje med dem! De skal bare lige ristes og blive gylnde. Når de er det, tages de af panden og sættes til afkøling.
Til sidst toppes med de ristede solsikkekerner :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar