Søg i denne blog

fredag den 29. maj 2015

Forår, snue og jungejuice

Ja, for jeg har nemlig erhvervet mig en "god", gammeldaws forkølelse.. Og det passer mig bestemt ikke! For det første havde jeg lykkeligt glemt hvor uendelig kedelig det er at være syg... For det andet er vi altså i klinik lige i øjeblikket og jeg er lige nu i almen praksis hvor vi kun er 2 uger. De to uger er i forvejen forkortet pga. helligdage, og når man er er syg yderligere to dage bliver det altså kun til 6 dage i praksis, hvilket jeg bare slet ikke synes er nok...
Når det så er sagt, kan jeg jo heller ikke sidde og snøfte og nyse foran alle de syge patienter der kommer til lægen for at blive raske...  Jeg ved ikke om det er influenzabørnene på børneafdelingens modtagelse der har fået ram på mig i sidste uge - men det er faktisk et ret godt bud.
Hvorom alt er, så er jeg i hvert fald forkølet og tung i hovedet, som jeg ikke kan mindedes at have været i evigheder. Øv.
Set på den positive side bliver det til et blogindlæg, hvor jeg vil give jer opskriften på vores influenza drink, "Junglejuice". Jeg ved faktisk ikke hvorfor den er kommet til at hedde sådan, men det har Peter altid kaldt det ligeså længe vi har kendt hinanden, så nu kan det ikke være anderledes.
Den er sprængfyldt med c-vitaminer og antioxidanter, smager rigtig godt og har altså en eller anden god effekt på forkølelse. Ingefær skulle desuden være effektivt mod kvalme.
Om den effekt så er placebo vil jeg lade være op til jer selv at vurdere ;)Til en stor kop jungejuice skal du bruge:


     • Skal og saft fra 1/2 øko citron
     • ca. 2 cm knold ingefær revet fint 
     • 3 tsk honning (med top)
     • Kogende vandBland hele herligheden sammen. Drikkes under dynen på sofaen, med diverse godt læsestof til :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar